Loading

VENTA DE ENTRADAS:

https://ivc.gva.es/val/ivc-val/programacio-ivc/palaupeniscola

ACTUACIONES DE BLAU RECORDS:

  • JUEVES 27 DE JUNIO 22.00 H  – RALPH MOORE 

Palau de Congressos de Peníscola
20 €

SWINGING HARD! RALPH MOORE QUARTET Ralph Moore i Joris Dudli es van conéixer en l’escena de Nova York a principis de la dècada de 1990 i han estat esperant l’oportunitat de tocar junts des de llavors. Ara es fa possible en un quartet fet a mida per a Ralph, amb una gran secció rítmica composta per Renato Chicco al piano, Ignasi González al baix i Joris Dudli a la bateria. Moore ha treballat amb Roy Haynes, la dinastia Mingus i Freddie Hubbard en els anys següents. Va realitzar una gira amb Dizzy Gillespie’s Reunion Big Band. Ralph també es pot escoltar en àlbums de Kenny Barron (Invitation), Ray Brown, Kevin Eubanks, Gene Harris i Roy Haynes. A partir de la mitat de la dècada de 1980, Moore va gravar una sèrie d’àlbums en el segell Criss Cross Jazz, amb artistes de suport com Steve Turre, Mulgrew Miller i Marvin Smitty Smith. En 1996 va coprotagonitzar amb Roy Hargrove i Oscar Peterson.
Intèrprets Ralph Moore, saxo tenor / Renato Chicco, piano / Ignasi González, contrabaix / Joris Dudli, bateria
Duració 75 min
Origen Nova York, EUA

  • VIERNES 28 DE JUNIO 22.00 H – FRANCESCA TANDOI 

Palau de Congressos de Peníscola
20 €

FRANCESCA TANDOI TRIO
La pianista i cantant de jazz italiana Francesca Tandoi ha sigut aclamada per crítics i companys com una estrela del jazz en ascens i un dels jóvens talents més fascinants de l’escena del jazz internacional. En només uns pocs anys, s’ha guanyat el reconeixement internacional com a pianista i vocalista de talla mundial. Ha actual amb alguns dels millors músics de jazz internacionals. El trio de piano és definitivament el seu escenari favorit. Com a líder dels seus trios, va gravar sis àlbums: For Elvira, Something Blue, Magic Three, Wind Dance (este àlbum apareix en el top 10 de millors àlbums del 2016 de la revista japonesa Jazz Life), When in Rome i Hope.
Intèrprets Francesca Tandoi, piano i veu / Matthew Nicolaieski, contrabaix / Sander Smets, bateria
Duració 75 min
Origen Roma, Itàlia

  • VIERNES Y SÁBADO 28 Y 29 DE JUNIO 23.30 H – JAM SESSIONS 

Cafeteria del Palau
Entrada lliure

JAM SESSIONS – DIRIGE FERNANDO MARCO
Després del concert que es realitza a la sala gran del Palau de Peníscola, el jazz continuarà amb un quartet en la cafeteria del Palau, obert al públic. Estarà obert a la participació de músics que desitgen tocar algun estàndard de jazz amb este quartet. Se’ls facilitarà material com microfonia, etc. Repertori basat en estandars de jazz del repertori del Songbook americà. Dirigit per Fernando Marco director de l’escola Taller 3 de Castelló i professor de guitarra i harmonia de jazz.
Intèrprets Fernando Marco, guitarra / Ricardo Belda, piano / Lucho Aguilar, contrabaix / Pepi Taveira,
bateria Duració 75 min
Origen Castelló

  • DOMINGO 30 JUNIO 20.00 H – THE SHU SHU’S

Plaça de Santa Maria
Entrada lliure

JAZZ, SOUL, FUNK, BOOGALOO
The Shu Shu’s ens torna al clàssic so dels trios de l’òrgue Hammond tan populars en la dècada dels 50 i 60. Mesclant en el seu repertori clàssics del millor jazz, el soul, el funk i composicions originals, rendixen tribut als grans del gènere com ara Jimmy Smith, Brother Jack McDuff o Jimmy McGriff, entre altres. Els tres components estan col·laborant més de 12 anys, acumulen centenars d’actuacions en clubs de tot el territori nacional i internacional i han col·laborat també a vegades amb artistes internacionals de la talla de Ray Gelato, Brian Jackson, Gisele Jackson, George Braith, Sharon Jones o Charlie Wood, entre altres.
Intèrprets Dave Wilkinson, guitarra i veu / Abel Boquera, orgue Hammond / Caspar St. Charles, bateria
Duració 75 min
Origen Barcelona

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Top