Loading

Comencem les actuacions de l’efecte Tàrrega amb TROVANT A SILVIO: Xiomara Abello s’endinsa en el terreny de la música de cantautor per a retrobar-se amb la figura de Silvio Rodríguez, un dels màxims exponents de la Nova Trova Cubana. En aquesta ocasió, el cos de la veu i la guitarra es veurà engalanada pels tocs del caixó flamenc, la percussió, i el lirisme de la flauta travessera.

Tempus Fugit és un grup de música antiga, format per músics amb un bagatge considerable. Tracta la música medieval europea, andalusina, sefardí, cristiana, trovadoresca, pagana, entre d’altres. Amb la seva diversitat de sons i instruments, Tempus Fugit introdueix a l’espectador en un apassionant viatge pel temps, ars antigqua, ars nova, sacra, renaixement, setcentto.

Gustav Lundgren és un dels guitarristes suecs més importants del moment. Començà a tocar en clubs als 16 anys i, als 19, ja va fer la seua primera gira per Espanya. Ha tocat a nombrosos països amb diferents formacions de jazz. Ha treballat amb músics com Jimmy Rosenberg, Jorge Rossy, Lelo Nika, Dorado Schmitt, The Swedish House Mafia, Kleerup, Septmeber & Annie Sofie von Otter.

L'efecte Tàrrega

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Top